divendres, 9 de desembre del 2016

Dia Internacional dels Drets Humans, “Donem llum als drets humans”

El dissabte 10 de desembre se celebra el Dia internacional dels Drets Humans. D'entre els actes que se celebraran aquest dia destaca la jornada de participació i sensibilització envers les persones migrades, que es farà a la plaça Universitat de Barcelona.

L’acció, organitzada per Casa nostra casa vostra, amb la col·laboració de diverses entitats, entre les quals la sectorial d'Immigració per la Independència, porta per lema “Donem llum als drets humans” i acabarà a les 18:30 h amb la representació d’un mosaic lluminós amb el logotip de la campanya. Per fer el dibuix, caldran centenars d’espelmes que es recolliran durant tot el dia. Per això, l’organització fa una crida a la ciutadania que assisteixi a la mobilització i que hi dugui les seves espelmes per encendre-les durant l’acció conjunta. La jornada vol “reivindicar els drets humans davant la vulneració constant i sistemàtica tant en relació a les persones refugiades com a les migrades, incomplint de manera flagrant el dret internacional”.

Des de les 11 h, a la plaça Universitat hi haurà un espai educatiu, estands de les entitats que donen suport a la campanya i un punt de projecció d’audiovisuals. Durant tot el dia, es faran activitats artístiques, culturals i reivindicatives.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada